26 Ekim 2011 Çarşamba

Amerikan Panel Kapı

Amerikan Panel Kapı modelleri Türkiye'de ve Yurtdışında en çok beğenilen 1.Sınıf kapı yüzeyleri kullanılarak hazırlamıştır.İç Kısımlarında Doğal Olarak Kurutulmuş ve fırınlanmış Finger Joint Ladin Serenler Kullanılmaktadır.

Amerikan Kapılar müşterilerin isteğine göre kapılar düz renkli yani Beyaz, Açık Krem, Bordo, Koyu Kahve olarak hazırlanabildiği gibi, eskitme tekniğiyle; Meşe Patine, Ceviz Patine, Maun Patine, Krem Patine gibi renklerle de imal edilebilmektedir.

Amerikan Panel Kapı
 Amerikan Kapı panelinin en büyük avantajı kesilerek ebatlanabilmesidir. Bundan dolayı ölçü problemi yoktur. DORLINE Amerikan ya da Fransız Modeller; Tek Kanat, İki ya da daha fazla kanat, yavrulu ya da birden fazla yavrulu olarak hazırlanabilmektedir.

DORPAN; Amerikan, Fransız, Lake, %100 Masif, Kaplama ya da Laminat Kapılar üretmekte ve montaj hizmeti sunmaktadır. Belirtilen tüm kapı çeşit ve modelleri aynı zamanda Sürgülü ya da Çarpma Kapı şeklinde de hazırlanabilmektedir. Bütün Amerikan Kapı modellerimiz, gömme kapı kilidi ve ya Amerikan otel tipi (yuvarlak) kilit uygulamasıyla hazırlanabilir ve rank seçeneklerimiz sınırsızdır.
2012 Amerikan Kapı

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More